Visa Entry

  • Visa Entry

Vittname Info & Visa till Vietnam

Besökare måste erhålla viseringsgodkännande före inresa. En turistvisum för Vietnam kan erhållas från alla Vietnam-ambassader eller konsulatkontor över hela världen. Visum gäller i 30 dagar och kan förlängas via vårt huvudkontor i Vietnam.

Vietnam undantar inresevisum för asiatiska medborgare (Laos, Thailand, Singapore, Malaysia, Brunei, Filippinerna, Cambodja, Myanmar, Indonesien), skandinaviska medborgare samt japanska sydkoreanska turister.

1. Ansök om visum på en ambassad

KRAV OCH PROCEDURE

Passet gäller i 6 månader som börjar första resedagen

- Visa ansökningsformulär.
- 2-3 av 4 * 6 tums foto
- Visaavgift: i intervallet 50 - 85US $ om det tillämpas direkt på ambassaden eller 25-45 US $ om din visum är förhandsgodkänd.
Denna avgift beror på ambassad och typ av visum du har krävt.

Viseringsansökningsformuläret kan variera från ambassad till ambassad, så du måste ta formuläret från ambassaden där du får visumet. Skicka in denna blankett fylld med ditt ursprungliga pass, 2 eller 3 bilder och visumavgift. Om du ansöker direkt till ambassaden skickas din information till Hanoi för godkännande, så det tar ungefär 4 till 10 dagar (beroende på vilket land du ansöker).

2. Pre Approved Visa

För att spara tid och pengar kan vi hjälpa dig att ordna godkännandevisum till reducerad kostnad för besökare som bokar en av våra turer.

Förfarandet är som följer:

Passuppgifter, ankomst- och avresedatum faxas till vårt företag senast 14 dagar före passagerarnas avresa till Vietnam.
- Vi lämnar in uppgifter till invandringsavdelningen.
- Utrikesdepartementet meddelar vårt företag visumgodkännande och skickar ett fax / telex-godkännande till ambassaden eller konsulatet i besökarnas hemland.
- Vi skickar en fax kopia av godkännandet till den berörda agenten eller personen.
- När din visum är klar vid Vietnams ambassad informerar vi dig och du måste gå till Vietnam ambassad eller konsulat för att hämta visum och betala viseringsavgifter.

3. Besökare kan få visum vid ankomst. Lätt och rekommenderat under Luxury Travels vård

Besökare kan få visum vid ankomsten till Vietnam. Vi kan ansöka om att få visum vid ankomsten till Tan Son Nhat flygplats, Ho Chi Minh City, Danang flygplats eller Noi Bai internationella flygplats, Hanoi. Visumet görs av oss. Ett brådskande visum vid ankomsten (3 arbetsdagar före ankomst) till 75 US $ och en normal 50 US $ behöver båda 2 passfoton.

Vänligen ange följande information så att vi kan ansöka om visum.

1. Fullständigt namn på passet
2. Kön
3. Passnummer
3. Utgångsdatum
4. Födelsedatum
5. Nationalitet
6. Ankomstdatum
7. Flygnummer och tid
8. Faxnummer där vi kan faxa dig eller din e-postadress vidarebefordra till dig.

Om vi ​​erhåller ovanstående uppgifter ska vi behandla viseringen inom tre arbetsdagar. Vid mottagandet av det förhandsgodkända visumet skickar vi det direkt till dig. Skriv ut det och visa det vid behov.

Vid ankomsten till Vietnams flygplats, förvänta dig en enkel blankett att fylla i. Var vänlig förbereda 2 bilder, 25 USD för frimärken per person och 15 minuters väntetid.

Turistvisum

Turistvisumet är endast för ensamresa och en månaders vistelse, men förlängbar när du kommer in i Vietnam. Diplomatiska, officiella visum, affärsverksamhet och andra typer av viseringar bör tillämpas genom de officiella myndigheterna eller regeringen eller företags sponsor.

Företagsvisum

Mycket bekvämt eftersom de tillåter dig att stanna mellan 3 och 6 månader, med flera tillträdesalternativ (Många expats gillar att besöka närliggande länder som Thailand eller Kambodja för långa veckoslut). Om du är här som investerare kan du begära utökat visum.

Viktiga anmärkningar: Om du anger och lämnar Vietnam mer än en gång måste du bearbeta ett visum för flera inresor: Till exempel besöker du Vietnam då du reser till Kambodja och tillbaka till Vietnam i några dagar måste du ha en visum för visering inför flera tillfällen .